AcasăBucătăriiamerican

Bucătăria americană: o călătorie culinară

Bucătăria americană este un amestec de arome, culturi și tradiții. De la mâncăruri de confort din sud până la bucătăria de fuziune a coastei de vest, bucătăria americană a fost modelată de o istorie diversă și de o evoluție constantă a tendințelor culinare. Este o călătorie care ne duce înapoi la mâncărurile indigene ale nativilor americani, la influențele coloniștilor europeni și la mirodeniile și aromele exotice ale bucătăriilor internaționale. Această călătorie culinară este o reflectare a spiritului american de inovație, creativitate și adaptabilitate. Este o călătorie care ne-a oferit mâncăruri emblematice precum hamburgeri, hot-dogi și plăcintă cu mere, precum și mișcarea de la fermă la masă, gastronomie moleculară și o apreciere reînnoită pentru ingredientele regionale și de sezon. Alăturați-vă mie în timp ce explorăm lumea bogată și aromată a bucătăriei americane și descoperim poveștile și aromele care o fac unică.

Bucătărie regională americană

Bucătăria de Nord-Est

Regiunea de nord-est a Statelor Unite este cunoscută pentru fructele de mare, produsele lactate și alimentele confortabile. Clima rece și terenul stâncos au modelat bucătăria din New England, New York și Pennsylvania, unde fermierii și pescarii s-au bazat de secole pe resursele locale.

Una dintre cele mai emblematice feluri de mâncare din bucătăria nord-estică este ciorba de scoici, o supă cremoasă făcută cu scoici proaspete, cartofi, ceapă și slănină. Fie că este servită într-un castron de pâine sau într-o farfurie, ciorba de scoici este un fel de mâncare reconfortant și satisfăcător care a fost savurat de generații.

Un alt fel de mâncare popular din nord-est este Philly cheesesteak, un sandviș făcut cu carne de vită feliată subțire, brânză topită și ceapă la grătar pe o rolă lungă. Originar din Philadelphia în anii 1930, cheesesteak-ul a devenit un produs de bază al fast-food-ului american și un favorit al iubitorilor de sandvișuri de pretutindeni.

Pe lângă fructe de mare și sandvișuri, bucătăria de nord-est este cunoscută și pentru produsele sale de copt, cum ar fi covrigi, covrigi și gogoși din cidru de mere. Aceste delicii sunt adesea făcute cu ingrediente de proveniență locală, cum ar fi covrigi în stil new-yorkez făcut cu apă din New York sau covrigei olandezi din Pennsylvania făcuti cu leșie.

Bucătăria de Sud

Bucătăria sudică este o sărbătoare a mâncării confortabile, a ospitalității și a tradiției. Bucătăria din statele sudice, inclusiv Virginia, Carolina de Nord, Carolina de Sud, Georgia, Kentucky, Tennessee, Alabama, Mississippi, Louisiana și Arkansas, se caracterizează prin utilizarea ingredientelor pline de suflet, cum ar fi făina de porumb, gulița verde, ochi negri. mazăre și cartofi dulci.

Una dintre cele mai emblematice feluri de mâncare ale bucătăriei sudice este puiul prăjit, un fel de mâncare crocant și suculent, făcut cu un strat de făină asezonat și prăjit la perfecțiune. Puiul prăjit este adesea servit cu garnituri precum mac și brânză, piure de cartofi și salată de varză, creând o masă copioasă și satisfăcătoare.

Un alt fel de mâncare popular din sud este gumbo, o tocană făcută cu o varietate de carne, fructe de mare și legume, asezonată cu condimente precum ardeiul de cayenne și pudră de pile. Gumbo este un element de bază al bucătăriei Louisiana și este adesea servit cu orez sau pâine de porumb.

Pe lângă puiul prăjit și gumbo, bucătăria de sud este cunoscută și pentru grătar, un stil de gătit.care implică gătirea lentă a cărnii peste lemn sau cărbune și ungerea ei cu un sos acidulat. Grătarul este un favorit de gurmanzi și maeștri deopotrivă și este adesea piesa centrală a adunărilor sociale și festivalurilor din sud.

Bucătăria Midwest

Regiunea de mijloc de vest a Statelor Unite este cunoscută pentru bucătăria sa consistentă și sănătoasă, caracterizată prin utilizarea cărnii, cartofilor și a produselor lactate. Bucătăria unor state precum Ohio, Michigan, Indiana, Illinois, Wisconsin și Minnesota este o reflectare a moștenirii agricole a regiunii și a dragostei sale pentru mâncarea confortabilă.

Unul dintre cele mai emblematice feluri de mâncare din bucătăria din vestul mijlociu este felul de mâncare fierbinte, o caserolă făcută cu o varietate de ingrediente, cum ar fi carne de vită măcinată, tater tots și supă cremă de ciuperci. Mâncărurile fierbinți sunt adesea servite la petreceri și întruniri de familie și sunt un element de bază al mâncării confortabile din vestul mijlociu.

Un alt fel de mâncare popular din Vestul Mijlociu este pizza în stil Chicago, o pizza adâncă făcută cu o crustă groasă, sos de roșii și o cantitate generoasă de brânză și toppinguri. Pizza în stil Chicago este preferata iubitorilor de pizza de pretutindeni și este adesea savurata cu o bere rece sau un pahar de vin roșu.

Pe lângă mâncărurile calde și pizza, bucătăria din Vestul Mijlociu este cunoscută și pentru produsele sale lactate, cum ar fi caș de brânză, unt și înghețată. State precum Wisconsin și Minnesota au o istorie lungă de producție de lapte, iar brânza și produsele lactate ale acestora sunt unele dintre cele mai bune din lume.

Bucătăria occidentală

Regiunea de vest a Statelor Unite este cunoscută pentru bucătăria sa de fuziune, caracterizată prin utilizarea ingredientelor proaspete și exotice și dragostea pentru arome îndrăznețe. Bucătăria unor state precum California, Oregon, Washington și Hawaii este o reflectare a diverselor culturi ale regiunii și a spiritului său de inovație.

Una dintre cele mai emblematice feluri de mâncare din bucătăria occidentală este rulada California, un rulou de sushi făcut cu carne de crab, avocado și castraveți și învelit în alge marine și orez. Ruloul California a fost inventat în anii 1970 și de atunci a devenit preferatul iubitorilor de sushi din întreaga lume.

Un alt fel de mâncare popular din vest este taco de pește, un taco făcut cu pește la grătar sau prăjit, varză mărunțită și un sos picant, servit pe o tortilla moale de porumb sau făină. Taco-urile cu pește sunt un element de bază al bucătăriei din California și sunt adesea savurate cu o bere rece sau o margarita.

Pe lângă sushi și tacos cu pește, bucătăria occidentală este cunoscută și pentru mișcarea de la fermă la masă, care pune accent pe utilizarea ingredientelor locale și de sezon în gătit. Multe restaurante din California și alte state vestice își aprovizionează ingredientele din fermele și piețele din apropiere, creând mâncăruri proaspete și aromate.

american Idei de masă
Macaroane cu ierburi și brânză

Rețeta Macaroane cu ierburi și brânză se poate face în aproximativ 30 de minute . Pentru 61 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13 g de proteine , 16 g de grăsimi și un total de 321 de calorii . Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 aș spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de condimente, brânză de parmezan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. Este o rețetă foarte prietenoasă cu bugetul pentru fanii mâncărurilor americane. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 36% . Acest scor este destul de prost. Încercați brânză cremoasă de curry și macaroane cu cozi de langostino și ulei de trufe negre ,dip de iaurt cu brânză de capră cu ierburi. Ceapa caramelizată și macaroane și brânză la cuptor de la Alton Brown pentru rețete similare.

Rapid Chili

Speedy Chili este un fel principal care servește 4. Pentru 1,24 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă ovovegetariană fără gluten și lacto are 267 de calorii , 15 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Va fi un succes la evenimentul tău Super Bowl . Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână cacao pentru copt, cățel de usturoi, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 64% , ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Super Speedy Spicy Sweet and Sour Creveți , Ancho Chipotle Chili și 17 Bean White Chicken Chili .

Cupcakes cu bere rădăcină

Root Beer Cupcakes este un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 10 g de grăsimi și un total de 323 de calorii . Pentru 31 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor americane. Mergeți la magazin și cumpărați topping bătut, ouă, bomboane de bere rădăcină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Va fi un succes la evenimentul de Ziua Tatălui tău. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Chicken Brats & Root Beer BBQ Sauce , Guinness Beer Cupcakes și Baked Root Vegetables .

Pâine prăjită cu migdale și afine

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete americane la repertoriul dvs., Blueberry Almond French Toast Bake ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 288 de calorii , 16 g de proteine și 8 g de grăsimi per porție. Pentru 1,59 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 191 ar spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită migdale, scorțișoară măcinată, extract de vanilie și ouă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore . Cu un scor de 62% , acest fel de mâncare este solid. Încercați pâine prăjită franțuzească cu croissant umplut cu afine cu bacon , pâine prăjită franțuzească cu brioșă Balthazar și pâine prăjită franțuzească umplută cu banane și brânză cremă pentru rețete similare.

Brownie Pie A la Mode

Nu poți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încearcă Brownie Pie A la Mode. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 26 g de grăsimi și un total de 444 de calorii . Această rețetă servește 8 și costă 79 de cenți per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită apă, înghețată de vanilie, ouă și sare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 38% , ceea ce nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fructe coapte A La Mode , Mușcături de Brownie Skinny Cheesecake și Batoane de Brownie puternice cu proteine .

Chili cu Tortilla Galuste

Chili with Tortilla Dumplings este o rețetă americană care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 285 de calorii . Pentru 1,24 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl . 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită oregano, roșii conservate, ceapă și chimen măcinat. Funcționează bine ca fel principal accesibil. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 75% , care este solid. Încercați Chili cu găluște cu tortilla , găluște cu pui și făină și cel de-al 8-lea concurs anual de chili: intrare – carne de vită înăbușită cu chili cu găluște de porumb pentru rețete similare.

Toast franțuzesc Haupia

Haupia French Toast este un mic dejun care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 489 de calorii , 8 g de proteine și 30 g de grăsime per porție. Pentru 1,97 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați smântână groasă, zahăr pudră, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 35% , ceea ce nu este atât de grozav. Încercați toast franțuzesc Balthazar Brioche , pâine prăjită umplută cu banane și brânză și pâine prăjită cu banane Foster de la Mommie Cooks pentru rețete similare.

Brownies-uri cu arahide

Peanut Swirl Brownies ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 20 și costă 81 de cenți per porție. O porție conține 540 de calorii , 8 g de proteine și 38 g de grăsimi . Această rețetă este pe placul a 195 de bucătari și bucătari. Această rețetă de la Foodnetwork necesită praf de copt, zahăr, făină și extract de vanilie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 de minute . Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor americane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 45% , care este solid. Rețete similare includ Brownies-uri cu unt de arahide , Brownies-uri cu unt de arahide și Brownies-uri cu unt de arahide .

Tigaie cu macaroane cu cheeseburger

Tigaia cu macaroane cu cheeseburger ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru 1,11 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 193 de calorii . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. Dacă aveți la îndemână condimente pentru friptură de la Montreal, lapte, ketchup și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 72% . Acest scor este solid. Caserolă cu cheeseburger ușoară , macaroane și brânză la cuptor de la Alton Brown și minunat! No Bake ~ Macaroane și brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Aripioare de pui la grătar cu sos picant chipotle și sos de iaurt cu brânză albastră

Rețeta Aripioare de pui la grătar cu sos picant chipotle și sos de iaurt cu brânză albastră este gata în aproximativ 1 oră și 8 minute și este cu siguranță o opțiune minunată fără gluten și ketogenă pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 4,35 USD per porție , primești un fel principal care servește 6. O porție conține 1318 calorii , 81 g de proteine și 101 g de grăsimi . Este perfect pentru 4 iulie . 77 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă, iaurt grecesc, unt și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingură de 69% . Aripioarele calde picante la gătit lent , burgeri de curcan cu cheddar și mere cu sos de iaurt Chipotle și cartofi prăjiți la cuptor cu iaurt și ardei chipotle sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Videoclipuri pentru a face mâncăruri diferite în stil american
De ce TREBUIE să încerci Native American Cuisine AJ+Bucătăria nativă americană este mâncarea originală a Americii, datând de aproximativ 10000 de ani. Deci de ce nu vedem restaurante native pe...
Incredibil Top 10 Cele mai populare mâncăruri americane/SUA Mâncăruri stradale din SUA Bucătărie tradițională americanăIncredibil TOP 10 Cele mai populare mâncăruri tradiționale americane/SUA Mâncăruri stradale din SUA Bucătărie tradițională americană...
Este mâncarea americană ciudată?Alăturați-vă grupului Hat! Abonați-vă și veți avea...
Top 10 mâncăruri tradiționale americane - mâncăruri americane în diferite țări după mâncăruri tradiționaleTop 10 mâncăruri tradiționale americane - mâncăruri americane în diferite țări după mâncăruri tradiționale Ce este exact mâncarea americană?
Cea mai emblematică mâncare din fiecare stat 50 de state favoriteFiecare stat are propria sa mâncare emblematică - cartofii Idaho sunt celebri în întreaga lume, iar pizza din New York este legendară. Iată o privire asupra...
Sfaturi și trucuri pentru mesele american
Idei suplimentare de meniu legate de mâncare american
Verificați site-ul nostru