AcasăDieteleFără lactate

Viață fără lactate: rețete și sfaturi delicioase

Cauți să trăiești un stil de viață fără lactate, dar te străduiești să găsești rețete delicioase și sfaturi utile? Nu esti singur. Mulți oameni apelează la un trai fără lactate din motive de sănătate sau convingeri personale, dar poate fi dificil de navigat la început. De aceea, am compilat o colecție cu cele mai bune rețete și sfaturi fără lactate pentru a vă face tranziția către o viață fără lactate cât mai lină posibil. De la sosuri cremoase pe bază de caju până la alternative de brânză vegană, nu veți simți niciodată că ați rata din nou mâncărurile preferate pe bază de lactate. În plus, am inclus câteva sfaturi utile pentru a lua masa în oraș și la cumpărături, astfel încât să puteți naviga cu încredere în orice situație. Indiferent dacă sunteți un veteran experimentat fără lactate sau abia la început, colecția noastră de rețete delicioase și sfaturi utile vă vor face călătoria fără lactate o briză.

Beneficiile unui stil de viață fără lactate

1. Digestie îmbunătățită: Lactatele sunt un alergen comun și pot provoca probleme digestive multor oameni. Prin eliminarea lactatelor din dieta dvs., puteți experimenta o digestie îmbunătățită și puteți reduce balonarea, gazele și alte simptome incomode.

2. Piele mai clară: Lactatele au fost legate de acnee și alte probleme ale pielii. Prin eliminarea lactatelor, este posibil să observați o piele mai clară și mai strălucitoare.

3. Pierderea în greutate: Lactatele sunt adesea bogate în calorii și grăsimi. Prin eliminarea produselor lactate din dieta dvs., puteți experimenta pierderea în greutate și îmbunătățirea sănătății generale.

4. Inflamație redusă: Lactatele au fost legate de inflamația din organism, ceea ce poate duce la o varietate de probleme de sănătate. Prin eliminarea produselor lactate, puteți experimenta o inflamație redusă și o sănătate generală îmbunătățită.

Acum că am acoperit câteva dintre beneficiile unui stil de viață fără lactate, haideți să descoperim câteva rețete delicioase și sfaturi care să vă ajute în călătoria dvs.

Sfaturi pentru cumpărături alimentare

Cumpărăturile alimentare pot fi copleșitoare atunci când trăiești un stil de viață fără produse lactate. Dar cu puțină planificare, poate fi ușor.

Mai întâi, faceți o listă cu alimente de bază fără lactate. Acestea ar putea include laptele fără lapte, brânza vegană și iaurtul fără lactate.

Apoi, citiți cu atenție etichetele. Multe alimente ambalate conțin lactate ascunse, așa că asigurați-vă că verificați listele de ingrediente înainte de a cumpăra.

În cele din urmă, nu vă fie teamă să încercați lucruri noi. Există o mulțime de produse delicioase fără lactate pe piață, așa că fiți deschis să încercați noi mărci și arome.

Fără lactate Idei de masă
Muschiuță de porc cu ardei

Muschiuța de porc cu ardei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 12 și costă 2,33 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 283 de calorii . Această rețetă de la Taste of Home necesită suc de lămâie, zahăr brun, muștar dijon și friptură de porc rulată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 85% . Acest scor este grozav. Rețete similare sunt mușchie de porc prăjite cu mere , zahăr brun și mușchie de porc glazurate cu balsamic și Juicy & Tender ~ Friptură de porc .

Înghețată cu miere și nuci

Dacă aveți aproximativ 5 minute de petrecut în bucătărie, înghețata cu miere și nuci ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten și fără lactate de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 90 de cenți per porție. O porție conține 453 de calorii , 7 g de proteine și 21 g de grăsimi . Dacă aveți la îndemână miere, înghețată, migdale tăiate și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Va fi un succes la evenimentul tău de vară . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 34% . Rețete similare includ Cum să faci înghețată fără aparat de înghețată , Făină de ovăz la cuptor cu miere, nuci și zmeură și plăcinte cu fulgi de ovăz cu arțar și nuci .

Salată de broccoli asiatică sotă

Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare asiatică. Încercați să faceți acasă salată de broccoli asiatică sotă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 56 de calorii . Pentru 84 de cenți per porție , primești o garnitură care servește 4. Este perfect pentru The Fourth Of July . Mergeți la magazin și cumpărați sare și piper, semințe de susan, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute . Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă obține un scor excelent de 86% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tonul Ahi cu Salată Asiatică Dulce și Picantă , Salată Asiatică și Salată Asiatică cu Quinoa Neagră .

Sos delicios pentru salată de la Flaco

Deliciosul dressing pentru salată de la Flaco este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan, cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 51 de calorii . Pentru 42 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de muștar dijon, ulei de măsline extravirgin, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 5 minute . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cum să faceți un pui și un dressing delicios , 3 răsuciri delicioase pe un sandwich cu salată de ouă și Bouillabaisse: o tocană delicioasă de pescar originară din Franța .

7 Salată de fructe

7 Salata de fructe este un aperitiv care servește 10. Pentru 1,57 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 216 calorii , 7 g de proteine și 8 g de grăsimi . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Această rețetă de la Taste of Home are 6 fani. Dacă aveți banane, zahăr, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Cu un scor de 64% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Fruit Falooda - Cum să faci soiuri mixte de fructe - Falooda , Medalioane de pui și salată de fructe și Salată de fructe Chobani Harvest .

Pâini cu semințe de mac polonez

Pâinile poloneze cu semințe de mac ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 24 și costă 31 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 174 de calorii . Mergeți la magazin și cumpărați drojdie activă, smântână, coajă de portocală confiată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute . Cu un scor de 29% , acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pâine cu semințe de mac și chia cu afine - fără gluten și fără lactate , pâine cu semințe de mac cu grapefruit și produse de patiserie cu semințe de mac în straturi pentru rețete similare.

Creveți cu lămâie și coriandru

Creveții cu lămâie și coriandru este un aperitiv care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 170 de calorii . Pentru 2,23 USD per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 64 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită ulei de măsline extravirgin, coriandru, coajă de lămâie și suc de lămâie. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 49% , care este solid. Porumb pe stiuleți în coriandru și unt de lime , năutul auriu cu coriandru, usturoi, roșii uscate la soare și brânză de capră și salsa cu ciuperci, jalapeño și coriandru sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Salată de paste cu pui și legume

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați Salata de paste cu pui și legume. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă 81 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 217 calorii . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei gras, carne de pui, semințe de floarea soarelui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 44% . Acest scor este solid. Încercați Cart de miel la grătar cu salată de paste cu legume crude , supă de paste cu legume și paste e fagioli (paste și fasole) pentru rețete similare.

Salată de fasole cu unt

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariene și vegane în cutia de rețete, Salata de fasole cu unt ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 251 de calorii , 11 g de proteine și 8 g de grăsimi fiecare. Pentru 99 de cenți per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Foodnetwork necesită fasole de unt, sare grunjoasă și piper, chimen măcinat și ardei gras. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Cu un scor de 88% , acest fel de mâncare este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Salata de fasole verde cu migdale , Salata de fasole cu avocado și cannellini și Salata de fasole neagră .

Autocolante pentru oală Wonton cu reducere de soia

Dacă aveți aproximativ 1 oră de petrecut în bucătărie, Wonton Pot Stickers with Soy Reduction ar putea fi o rețetă remarcabilă fără lactate de încercat. Această rețetă servește 45. Pentru 26 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest aperitiv are 96 de calorii , 3 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită mirin, sos de soia, frunze de busuioc și frunze de busuioc. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor chinezești. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 31% , ceea ce este destul de rău. Autocolante japoneze pentru oale Gyoza , autocolante pentru oale chinezești vegetariene și roșii umplute în stil caprese cu reducere de balsamic sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Videoclipuri pentru a face mâncăruri diferite în stil Fără lactate
Fără zahăr, lactate și gluten timp de 60 de zile. Iată ce sa întâmplat.Am decis să elimin zahărul, lactatele și glutenul timp de 60 de zile.
6 luni fără gluten și lactate - experiența mea, sfaturi și sfaturi. Cum să devin fără gluten și lactate!ACEST VIDEO În acest videoclip, vă povestesc de ce am fost fără gluten și lactate, experiența mea, sfaturile și sfaturile mele. În plus, împărtășesc câteva...
Lactate: 6 motive pentru care ar trebui să le evitați cu orice prețObțineți sfaturile mele de top pentru o sănătate și vitalitate optime: Aveți lapte? Mulți oameni cred că este perfect sănătos să bei,...
Cele mai bune 7 beneficii ale consumului de produse fără lactate - Sănătate mai bună, tu mai bineDacă te gândești să nu consumi lactate, atunci ești în locul potrivit! În acest videoclip, vom discuta cele mai bune 7 beneficii ale...
Ghid pentru a deveni fără lactate într-o dietă ketogenăNu vi se pare că lactatele sunt în toate? De la rețete keto până la gustări și bomboane bogate în carbohidrați, există un fel de produse lactate în...
Sfaturi și trucuri pentru mesele Fără lactate
Idei suplimentare de meniu legate de mâncare Fără lactate
Verificați site-ul nostru