AcasăMeseleMic dejun

Rețete de mic dejun: un început delicios al zilei tale

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei și nimic nu se poate compara cu începerea cu o masă delicioasă și hrănitoare. Indiferent dacă sunteți un profesionist ocupat sau un părinte care rămâne acasă, un mic dejun copios dă tonul pentru restul zilei. Dar, având atâtea opțiuni de mic dejun, poate fi dificil să te decizi ce să faci. Aici intervin rețetele de mic dejun. De la mâncăruri clasice, cum ar fi clătite și omletă, până la opțiuni mai unice, cum ar fi pâine prăjită cu avocado și boluri pentru smoothie, există nenumărate rețete de mic dejun din care puteți alege. Aceste rețete nu numai că vă oferă energia necesară pentru a vă aborda ziua, dar vă satisfac și papilele gustative și vă țin să vă simțiți sătul pentru mai mult timp. Așadar, de ce să vă mulțumiți cu un bol plictisitor de cereale când vă puteți bucura de un mic dejun delicios și sățios? În acest articol, vom explora unele dintre cele mai bune rețete de mic dejun care vor deveni cu siguranță noile voastre favorite.

Alimente comune pentru micul dejun

Înainte de a ne aprofunda în rețete, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai comune alimente pentru micul dejun. Aceste alimente sunt de bază în multe gospodării și pot fi combinate în diferite moduri pentru a crea o masă satisfăcătoare.

ouă

Ouăle sunt un aliment popular pentru micul dejun dintr-un motiv. Nu sunt doar versatile, ci și o sursă bună de proteine, vitamine și minerale. Le puteți savura fierte, braconate, prăjite sau amestecate. Adăugați câteva legume precum spanacul sau ardeiul gras la ouă pentru o doză suplimentară de nutrienți.

Ovaz

Fulgii de ovăz sunt o opțiune de mic dejun hrănitoare și sățioasă. Este bogat în fibre și poate ajuta la scăderea nivelului de colesterol. Puteți face fulgi de ovăz cu lapte sau apă și puteți adăuga topping-uri precum fructe, nuci și miere pentru un plus de aromă.

Clatite

Cui nu iubesc clătitele? Acest preparat clasic pentru micul dejun este ușor de făcut și întotdeauna satisfăcător. Puteți face clătite cu o varietate de făinuri, cum ar fi făină de grâu, migdale sau nucă de cocos. Completați-le cu niște fructe de pădure proaspete sau frișcă pentru un deliciu decadent pentru micul dejun.

Mic dejun Idei de masă
Supă de cârnați de spanac

Supa de cârnați cu spanac este un fel principal fără gluten, fără lactate și cu 30 de feluri principale. Această rețetă servește 10. Pentru 2,81 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49 g de proteine , 27 g de grăsimi și un total de 548 de calorii . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți cârnați în vrac, cartofi, amestec de sos pentru salată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 71% , ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Salata de mic dejun cu cârnați, spanac și ouă de prepeliță , cârnați de pui, supă de fasole albă și varză și supă italiană de cârnați și legume .

Vafe belgiene Liege cu zahăr perlat

Vafe belgiene Liege cu zahăr perlat este un mic dejun care servește 10. Pentru 1,03 USD per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 21 g de grăsimi și un total de 474 de calorii . Această rețetă de la Allrecipes necesită drojdie activă, unt, zahăr perlat și extract de vanilie. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . 207 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 34% . Acest scor nu este atât de grozav. Rețete similare includ ciocolată fierbinte belgiană , înghețată supremă belgiană și ceapă perlă glazurată .

Briose cu tărâțe I

Reteta Briose Tarate I se poate face in aproximativ 45 de minute . O porție conține 230 de calorii , 4 g de proteine și 8 g de grăsimi . Această rețetă servește 36. Pentru 26 de cenți per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest mic dejun. Dacă aveți la îndemână apă, ouă, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Allrecipes. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 55% , ceea ce este destul de bun. Brioșe umede cu tărâțe de speltă , brioșe umede cu tărâțe vegane și brioșe cu migdale și banane cu quinoa fără ou - Cum să faci brioșe cu quinoa sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Monster Scotchies (Scotchies cu fulgi de ovăz de la Gramma Jean cu M&M's)

Monster Scotchies (Gramma Jean's Oatmeal Scotchies cu M&M's) necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 10 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 149 de calorii . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Funcționează bine ca un mic dejun ieftin. Este perfect pentru Halloween . Mergeți la magazin și cumpărați praf de copt, zahăr brun, sifon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Jean's Seafood Gumbo , Green Monster Ice Pops și Skinny Green Monster Smoothie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Briose cu tărâțe II

Briose cu tărâțe II ar putea fi doar rețeta de sud pe care o căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 173 de calorii , 3 g de proteine și 6 g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Nu multora le-a plăcut acest mic dejun. Dacă aveți la îndemână ouă, cereale din fulgi de tărâțe, shortening și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 28% . Acest scor nu este atât de grozav. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Brioșe umede cu tărâțe cu speltă , Brioșe umede cu tărâțe vegane cu speltă și Brioșe cu quinoa, banane și migdale fără ou - Cum se prepară brioșe cu quinoa .

Toast franțuzesc Haupia

Haupia French Toast este un mic dejun care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 489 de calorii , 8 g de proteine și 30 g de grăsime per porție. Pentru 1,97 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați smântână groasă, zahăr pudră, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 35% , ceea ce nu este atât de grozav. Încercați toast franțuzesc Balthazar Brioche , pâine prăjită umplută cu banane și brânză și pâine prăjită cu banane Foster de la Mommie Cooks pentru rețete similare.

Gogoși glazurate de casă

Gogoșile glazurate de casă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de mic dejun. O porție conține 263 de calorii , 4 g de proteine și 13 g de grăsimi . Această rețetă servește 24. Pentru 51 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Foodnetwork. Această rețetă este pe placul a 65 de bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână ouă, făină, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 12 ore și 15 minute . Cu un scor de 33% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt gogoși glazurate cu cidru de mere , gogoși pentru prăjituri și gogoși coapte .

Quesadilla de fasole neagră

Rețeta Quesadilla cu fasole neagră vă poate satisface pofta mexicană în aproximativ 20 de minute . Această rețetă servește 2 și costă 3,05 USD per porție. O porție conține 777 de calorii , 43 g de proteine și 34 g de grăsimi . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Un amestec de fasole neagră prăjită, tortilla de făină de mărimea unui burrito, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 83% . Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Quesadilla Poblano, Mango și fasole neagră , Quesadilla la foc de tabără și Quesadilla pentru mic dejun din grâu integral la cuptor .

Brioșe cu fulgi de tărâțe cu stafide

Brioșe cu fulgi de tărâțe cu stafide este un mic dejun care servește 12. O porție conține 128 de calorii , 3 g de proteine și 5 g de grăsimi . Pentru 13 cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 25 de bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Dacă aveți zahăr, ou, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 33% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ crochete de cartofi cu migdale cu fulgi de somon ,varză de Bruxelles în unt de miere cu fulgi de chili și brioșe umede cu tărâțe de speltă .

Brioșe de Crăciun Fericit

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în cutia de rețete, Brioșele de Crăciun Fericit ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 16 și costă 45 de cenți per porție. Acest mic dejun are 331 de calorii , 4 g de proteine și 11 g de grăsimi per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână tartă de mere, făină, suc de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Crăciun . Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 35% , ceea ce nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cringle Christmas Crack (The Best Christmas Crack Ever!) , Brioșe fără ouă cu quinoa, banane și migdale - Cum să faceți brioșe cu quinoa și biscuiți Divine Christmas Candy Cane .

Videoclipuri pentru a face mâncăruri diferite în stil Mic dejun
10 rețete ușoare de mic dejun10 rețete ușoare de mic dejun - Iată 10 rețete de mic dejun care sunt ușor de pregătit și cu siguranță vor fi o alegere excelentă pentru un...
3 Rețete delicioase de mic dejun | Gordon RamsayIată trei rețete de mic dejun ușor de încercat în timpul săptămânii! Croasante umplute Merguez și fontina, mic dejun cu ou condimentat și spanac...
Incredibil! Mic dejun rapid gata în 5 minute! Super usor si delicios!Incredibil! Mic dejun rapid gata în 5 minute! Ușor și delicios! Oua 4 Un praf de sare Un praf de piper negru Ceapa verde...
Special pentru 4 milioane de abonați: American vs. Mic dejun englezesc completSe spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, ceea ce, dacă mă întrebi, este puțin greu de înțeles. Un lucru ne putem da seama...
Evaluare Mic dejun din Anglia (Mic dejun englezesc complet)pantaloni scurți #fullenglish.
Sfaturi și trucuri pentru mesele Mic dejun
Idei suplimentare de meniu legate de mâncare Mic dejun
Verificați site-ul nostru