AcasăMetode de gătitBraconaj

Măiestria braconajului: gătit blând pentru mâncăruri aromate

Te-ai săturat de carnea tare și fără aromă? Vrei să înveți cum să gătești mâncăruri delicioase care să-ți lase papilele gustative să cerșească mai mult? Nu căuta mai departe decât Poaching Mastery: Gătit blând pentru mâncăruri aromate. Braconajul este o tehnică de gătit care implică fierberea delicată a alimentelor în lichid, rezultând o carne suculentă și fragedă, care este plină de aromă. În acest curs, veți învăța arta braconajului și cum să o utilizați pentru a crea mâncăruri delicioase care vă vor impresiona prietenii și familia. De la pui suculent la pește fulgi, braconajul este o tehnică versatilă care poate fi folosită pentru o varietate de carne și legume. Așadar, de ce să te mulțumești cu mese plictisitoare când poți stăpâni arta braconajului și să-ți ridici gătitul la nivelul următor? Alăturați-vă nouă pentru Poaching Mastery: Gătit blând pentru mâncăruri aromate și dezvăluie secretele pentru a crea mese delicioase și de neuitat.

Tipuri de alimente care pot fi braconate

Braconajul este o tehnică de gătit versatilă care poate fi folosită pentru o varietate de alimente. Iată câteva exemple de alimente care pot fi braconate:

Pui

Puiul poșat este fraged, suculent și plin de aromă. Pentru a bracona puiul, puneți într-o oală piepții de pui dezosați și fără piele și acoperiți-i cu supă de pui. Aduceți bulionul la fiert și gătiți puiul până când este fiert, aproximativ 10-12 minute. Puiul poate fi servit cald sau rece și este perfect pentru salate, sandvișuri și preparate cu paste.

O altă modalitate de a bracona pui este să folosești un aragaz lent. Puneti puiul in aragazul incet si acoperiti-l cu bulion. Gatiti la foc mic timp de 6-8 ore sau pana cand puiul este fiert. Această metodă are ca rezultat un pui incredibil de fraged și aromat, care este perfect pentru tocat și folosit în tacos, burritos sau enchiladas.

Peşte

Braconajul este o modalitate excelentă de a găti peștele, deoarece menține peștele umed și fraged. Pentru a bracona peștele, puneți peștele într-o oală și acoperiți-l cu un lichid aromat, cum ar fi vin, bulion sau lapte. Aduceți lichidul la fiert și gătiți peștele până când este fiert, aproximativ 8-10 minute, în funcție de grosimea peștelui.

Peștele poșat poate fi servit cald sau rece și este perfect pentru salate, sandvișuri sau ca fel principal cu o garnitură de legume. Este, de asemenea, o modalitate grozavă de a găti pește delicat, cum ar fi codul sau lipa, care se poate destrăma cu ușurință atunci când este gătit cu alte metode, cum ar fi grătarul sau prăjirea în tigaie.

ouă

Ouăle poșate sunt un clasic de mic dejun ușor de făcut și delicios de mâncat. Pentru a bracona ouăle, aduceți o oală cu apă la fiert și adăugați un strop de oțet. Se sparg ouăle în apă și se lasă la fiert aproximativ 3-4 minute până când albușurile se întăresc, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare.

Ouăle poșate pot fi servite pe pâine prăjită, în sandvișurile la micul dejun sau deasupra salatelor. Sunt o modalitate excelentă de a adăuga proteine la micul dejun și sunt o alternativă mai sănătoasă la ouăle prăjite.

Legume

Braconajul este o modalitate excelentă de a găti legume, deoarece ajută la păstrarea aromelor și nutrienților lor naturale. Pentru a bracona legumele, aduceți o oală cu apă la fiert și adăugați un strop de sare. Se adauga legumele si se lasa sa fiarba pana se inmoaie, cam 5-7 minute in functie de tipul de legume.

Legumele poșate pot fi servite calde sau reci și sunt perfecte pentru salate, garnituri sau ca o gustare sănătoasă. Sunt o modalitate excelentă de a adăuga mai multe legume în dieta ta și sunt o alternativă mai sănătoasă la soterea sau prăjirea.

Braconaj Idei de masă
Lichid de braconaj pentru creveți

Această rețetă servește 2 și costă 2,66 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 159 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, șobolani, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un caveman, fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Lichid de braconaj pentru homar (Bouillon de curte), Afrodisiac Lichid, și Dragoste Lichidă.

Filets de Sole Baumaniere

Filets de Sole Baumaniere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $16.6 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 1272 calorii, 116g de proteine, și 73G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Un amestec de vermut, gălbenușuri de ou, stoc de braconaj de pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Încercați Filets de Sole Baumaniere, Filete Festive, și Filetele de pește ale lui Bergie pentru rețete similare.

Prune De Gutui, Măr Și Armagnac Se Sfărâmă

Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 900 de calorii. Pentru $16.78 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână mere de gătit de dimensiuni obișnuite, gutui, lichid de braconaj și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Strudele de mere de gutui cu sirop de gutui, Crumble De Gutui Braconat, și Tarta cu crumble de gutui.

Louisiana Court-Bouillon (Sau Cajun Court Bouillon)

Louisiana Court-Bouillon (sau Cajun Court Bouillon) ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. Această garnitură are 175 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă pescatariană servește 10 și costă $1.43 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de conserve de roșii, făină, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cod fiert în bulion de curte, Snapper în Haitian Court-Bouillon, și Lichid de braconaj pentru homar (bulion de curte) pentru rețete similare.

Snapper în Haitian Court-Bouillon

Snapper în Haitian Court-Bouillon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest caveman, fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 235 calorii, 37g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, suc de scoici, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este super. Încercați Louisiana Court-Bouillon (Sau Cajun Court Bouillon), Cod fiert în bulion de curte, și Lichid de braconaj pentru homar (bulion de curte) pentru rețete similare.

Eglefin Fiert Cu Gust De Porumb

Eglefinul fiert cu gust de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 619 calorii, 80g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $9.12 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte de braconaj, roșii, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Eglefin Fiert Cu Gust De Porumb, Savurați vara: gust de porumb dulce și picant, și Somon poșat cu gust de sfeclă pentru rețete similare.

Lichid de braconaj pentru homar (Bouillon de curte)

Îți urmărești silueta? Acest caveman, fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 49 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, lămâie, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Louisiana Court-Bouillon (Sau Cajun Court Bouillon), Lichid de braconaj pentru creveți, și Cod fiert în bulion de curte pentru rețete similare.

Salată De Pere Braconată Cu Rucola, Prosciutto Și Parmezan

Salata de pere braconată cu rucola, Prosciutto și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 76 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 40 și costă 49 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 49 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sirop de braconaj condimentat, sare și piper, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Mesclun, Rucola Și Fenicul Cu Prosciutto Și Vina De Pere, treceți Pera învelită cu prosciutto – prosciutto cu parmezan, și Pear prosciutto și Arugula Flatbreads pentru rețete similare.

Baie De Pui Cu Braconaj Chinezesc

Reteta chineză braconaj pui Dip ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 10 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 193 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de bulion de pui, ulei, sos de fasole maro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt {Video} cum să Braconezi sânii de pui, Pui Enchilada Dip, și Buffalo Pui Dip.

Salată de pere și brânză albastră

Salata de pere și brânză albastră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 165 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână lichid de braconaj, escarol și frisone, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Chow. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Rețete similare includ Salată de pere și brânză albastră, Pere poșate, brânză albastră de râu Rogue și salată de alune, și Mămăligă Cu Salată De Iarnă, Ou Pocat Și Rețetă De Brânză Albastră.

Videoclipuri pentru a face mâncăruri diferite în stil Braconaj
Cum să gătiți ouă pentru începători Food NetworkAcești pași simpli vă vor face să gătiți ouăle la perfecțiune în cel mai scurt timp. Consultați ghidul nostru pas cu pas:...
OUĂ PLACATE cum să gătiți un ou perfectOuăle poșate sunt un lucru frumos. Albușurile sunt suficient de tari la exterior pentru a conține un gălbenuș auriu într-un mic rotund...
1 min Ou poșat Cum să poșați un ou perfect #shortsUn rapid. video cum să poarți un ou perfect. Oul poșat de 1 min. Rapid, ușor și delicios. Urmărește-mă pe Instagram: ...
cum să-ți poarte oul la perfecțiune #cooking
Sfaturi și trucuri pentru mesele Braconaj
Idei suplimentare de meniu legate de mâncare Braconaj
Verificați site-ul nostru