AcasăMeseleCină

Cina simplă: rețete și idei

Te găsești adesea că te chinui să vină cu idei de cină care sunt atât delicioase, cât și ușor de făcut? Nu căuta mai departe decât Dinner Made Simple! Această colecție de rețete și idei este perfectă pentru oricine dorește să creeze mese gustoase fără să petreacă ore în șir în bucătărie. De la cine rapide și ușoare, care pot fi gata în mai puțin de 30 de minute, până la mâncăruri confortabile gătite lent care vă vor încălzi sufletul, Dinner Made Simple are ceva pentru toată lumea. Cu accent pe ingrediente proaspete și sănătoase și pe metode simple de preparare, aceste rețete sunt perfecte pentru nopțile pline de săptămână sau weekendurile leneșe. Indiferent dacă sunteți un bucătar de casă experimentat sau un începător, veți găsi o mulțime de inspirație în acest ghid cuprinzător pentru o cină simplă. Așadar, de ce să nu încercați unele dintre aceste rețete delicioase în seara asta și să începeți să vă bucurați de cine fără stres, care sunt atât gustoase, cât și fără efort?

Sfaturi pentru economisirea timpului pentru pregătirea cinei

Pregătirea cinei poate fi o sarcină descurajantă, mai ales după o zi lungă la serviciu. Cu toate acestea, cu puțină pregătire, puteți economisi timp și puteți face procesul mult mai ușor. Iată câteva sfaturi pentru pregătirea cinei:

Planificarea mesei

Una dintre cele mai bune modalități de a economisi timp atunci când pregătiți cina este să vă planificați mesele în avans. Petreceți ceva timp în fiecare săptămână creând un plan de masă pentru săptămâna următoare. Acest lucru vă va ajuta să evitați panica de ultim moment de a încerca să veniți cu o masă pe loc. De asemenea, puteți folosi planul de masă pentru a crea o listă de cumpărături, care vă va economisi timp la magazin alimentar.

Pregătirea ingredientelor în avans

Un alt sfat pentru a economisi timp pentru a pregăti cina este să vă pregătiți ingredientele în avans. Aceasta poate include tăierea legumelor, marinarea cărnii și măsurarea condimentelor. Procedând astfel, poți economisi timp când vine vorba de gătit și poți avea totul gata atunci când începi să-ți pregătești masa.

Utilizarea Resturilor

Nu vă fie teamă să folosiți resturile pentru a crea o nouă masă. De exemplu, dacă ai rămas de pui de la cină, îl poți folosi pentru a face o salată de pui pentru prânz a doua zi. Acest lucru nu numai că economisește timp, dar ajută și la reducerea risipei de alimente.

Cină Idei de masă
Caserola Cuernavaca

Caserola Cuernavaca ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 45 de cenți per porție. O porție conține 242 de calorii , 8 g de proteine și 13 g de grăsimi . Funcționează bine ca aperitiv ieftin pentru toamnă . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați ardei iute, sare, sos de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 29% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ caserola pentru micul dejun pentru cină: o caserolă ușoară cu hashbrown , caserola cu fructe de mare sau caserola de ton delicioasă și caserola orientală (caserolă cu vierme) .

Sos de salată de bacon picant

Sos de salată cu bacon picant ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 75 de calorii , 1 g de proteine și 3 g de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Această rețetă de la Taste of Home are 2 fani. Mergeți la magazin și cumpărați ulei vegetal, zahăr, oțet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Cu un scor de 9% , acest fel de mâncare se poate îmbunătăți. Rețete similare includ Salată de cină Harvest Bacon și pui cu sos de fructe picant , Salată de avocado, mere și slănină cu sos de avocado și salată de parmezan cu slănină și avocado și sos de avocado .

Cină de cotlet de porc și orez

Cina de cotlet de porc și orez ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36 g de proteine , 20 g de grăsimi și un total de 454 de calorii . Această rețetă servește 6. Pentru 2,25 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați unt, apă, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute . Cu un scor de 53% , acest fel de mâncare este destul de bun. Cina cotlet de porc cu orez și legume , Cina cotlet de porc și Cina cotlet de porc sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Cupcakes cu bere rădăcină

Root Beer Cupcakes este un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 10 g de grăsimi și un total de 323 de calorii . Pentru 31 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor americane. Mergeți la magazin și cumpărați topping bătut, ouă, bomboane de bere rădăcină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Va fi un succes la evenimentul de Ziua Tatălui tău. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Chicken Brats & Root Beer BBQ Sauce , Guinness Beer Cupcakes și Baked Root Vegetables .

Cină de cotlet de porc

Rețeta Hoosier Pork Chop Supper poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 50 de minute . Pentru 2,15 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate are 526 de calorii , 36 g de proteine și 20 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită mazăre, sare, ulei vegetal și ceapă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 79% . Acest scor este solid. Cină de cotlet de porc Hoosier , Cina de cotlet de porc și Cina de cotlet de porc sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Salată de fructe cu strălucire

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, paleolitice și lacto ovo vegetariene la colecția dvs., Salata de fructe Radiance ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,54 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 114 calorii , 2 g de proteine și 1 g de grăsime . Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână căpșuni, kiwi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 83% , ceea ce este grozav. Rețete similare sunt Salată de fructe cu dressing cremos glazut {My Favorite Fruit Salad} , Salată de fructe cu sâmburi de spanac: Cea mai bună cină cu fructe de vară și salată de fructe , cum se prepară salată de fructe | fructe s .

Pui Glased Beer Root

Root Beer Glazed Chicken este o rețetă americană care servește 4. Acest fel principal are 403 calorii , 37 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Pentru 1,84 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr brun, coajă de lămâie, muștar dijon și bere rădăcină. Ziua Tatălui va fi și mai specială cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 63% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: șuncă glazurată cu bere rădăcină , șuncă glazurată cu bere rădăcină și șuncă glazurată cu bere rădăcină Barq .

Biscuiți cu cinci chipsuri

Five-Chip Cookies este un desert care servește 27. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 263 de calorii . Pentru 22 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de chipsuri de ciocolată cu lapte, extract de vanilie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 33% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ burtă de porc înăbușită cu cinci mirodenii chinezești cu rădăcină de lotus și yucca la abur , cinci condimente Chai Latte și tocană chinezească de porc cu cinci condimente .

Muschiș de porc frecat cu condimente cu rădăcină de țelină, piure de mere și sos de cidru

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați muschi de porc frecat cu condimente cu rădăcină de țelină, piure de mere și sos de cidru. Pentru 1,95 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 160 de calorii , 5 g de proteine și 4 g de grăsimi . Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană . 11 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați frunze de salvie, oțet de mere, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 50% . Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mușchiu de vită umplut cu Haricot Verts și piure de rădăcină de cartofi și țelină , piure de rădăcină de țelină și mere și piure de rădăcină de țelină și mere .

Coace de pui la Dijon

Coacerea cu pui la Dijon necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru 2,07 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. O porție conține 600 de calorii , 44 g de proteine și 35 g de grăsimi . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Taste of Home necesită pui broiler/prăjitor, parmezan, pesmet și lapte. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 55% . Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste cremoase de Dijon cu pui și cimbru , Tilapia Easy Dijon Tarragon – 5 minute pregătire dimineața, 20 minute coacere la cină și Easy Dijon Tarragon Tilapia – 5 minute pregătire dimineața, 20 minute coacere la cină .

Videoclipuri pentru a face mâncăruri diferite în stil Cină
Tom's Diner (copertă) - AnnenMayKantereit x Giant RooksTom's Diner” von Suzanne Vega - AnnenMayKantereit (featuring Giant Rooks) Cover Unseren Kanal hier abonnieren: ...
Restaurant Music 10 Hours - Relaxați Jazz instrumental pentru cinăCea mai bună compilație de muzică de fundal jazz instrumentală relaxantă pentru 10 ore, perfectă pentru o cină elegantă!
Cina perfectă de CrăciunSărbătorim mai multe Sărbători în familia mea, de la Hanukkah, la Crăciun, la tot ce se află între ele. Deci aici sunt toate cele mai bune...
Trevor Noah REMARCI COMPLETE la Cina corespondenților de la Casa Albă din 2022 (C-SPAN)Din acoperirea C-SPAN, Trevor Noah a remarcat la Cina din 2022 a corespondenților de la Casa Albă. „Am stat aici în seara asta și am făcut...
25 de cine uimitoare de la Tasty00:00 Introducere 00:10 Gnocchi de casă 01:49 Pui umplut cu sparanghel 03:00 Pui cu unt 03:55 Tacos cu pui mărunțit...
Sfaturi și trucuri pentru mesele Cină
Idei suplimentare de meniu legate de mâncare Cină
Verificați site-ul nostru